Amsterdam Turu - Atlas HY
2018 Kurban Bayramı 4 gece 5 gün
Kişi Başı
599.00
En Ucuz Tarih
22.08.2018
Gece Sayısı
4 gece 5 gün
Atlas Global HY tarifeli seferi
3 veya 4 Yıldızlı Otellerde Oda Kahvaltı Konaklama
Amsterdam ( Hollanda )
Profesyonel rehberlik hizmeti ve panoramik şehir turu dahil
Schengen Vizesi İle Katılım Yapılabilir. Yeşil Pasaporta Vize Gerekmemektedir.
Tur Programını Yazdır
Fiyat
Tur Tarihi
Yetişkin Sayısı
1. Çocuk
2. Çocuk
 
Hesaplayın
Tarih Seçenekler İki Kişilik Odada
Kişi Başı
Tek Kişi Ek YatakÇocukTaksitler
22.08.2018 3* Ibis Schiphol Airport Hotel Vb (Şehir Dışı)599.00 €789.00 € 599.00 €0 - 2 Yaş 150.00 €
3 - 12 Yaş 559.00 €
Taksitler »
  4* Holiday Inn Rai Vb. (Şehir İçi)699.00 €959.00 € 699.00 €0 - 2 Yaş 150.00 €
3 - 12 Yaş 649.00 €
Taksitler »

 

2018 Kurban Bayramı


AMSTERDAM


Atlas Global Havayolları ile


22 Ağustos 2018
Hareket… 4 Gece

 

 

Tur Programı

1. Gün: İSTANBUL – AMSTERDAM

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde 08.00’de hazır bulunulması. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Atlas Global Hava Yolları’nın KK6041 sefer sayılı uçuşu ile 10.40’da Amsterdam’a hareket. Yerel saat ile 13:05’ de varışımızın ardından özel otobüsümüzle panoramik Amsterdam şehir turu. Turumuzda Dam Meydanı, Leidseplein, Rembrandtplein, Kraliyet Sarayı ve Kırmızı Fener Sokağı görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi serbest zaman ve otelinize transfer. Geceleme otelinizde.


2. Gün: AMSTERDAM

Sabah kahvaltısı ardından serbest zaman, arzu eden konuklarımız ekstra olarak düzenlenecek olan Brugge turuna (100 Euro) katılabilirler. Brugge turumuzda Dantel ve goblenleri ile ünlü bu şirin ortaçağ kentinin pazar yeri ve panoramik olarak Belfry Kulesini ve de Brugge Şehri`nin enfes manzarasını görme fırsatı bulacaksınız. Tur sonrası otelinize hareket. Geceleme otelinizde.


3. Gün: AMSTERDAM

Sabah kahvaltısı ardından arzu eden konuklarımızla yarım gün ekstra olarak düzenlenecek Marken Volendem ve Hollanda Trio tur (100 Euro) turumuzda; eski balıkçı kasabası olan Volendam’ da tarihi evler ve limanları gezip daha sonra küçük bir ada olan Marken’i ziyaret ediyoruz. Hollanda Trio turumuzda ise; Rotterdam, Delft, Den Haag’ı göreceğiz. Tur bitimi serbest zaman. Geceleme otelinizde.


4. Gün: AMSTERDAM

Sabah kahvaltısı ardından serbest zaman, arzu eden konuklarımız ekstra olarak düzenlenecek olan Giethoorn Köyü ve Outlet (75 Euro) turuna katılabilirler. Giethoorn, kanalları,adeta bir kartpostala benzeyen manzarası ile Kuzeyin Venedik’i olarak adlandırılıyor. Çocuk masallarından uyarlanmış bir film setini andıran ve Hobbitlerin elinden çıkmış bir masal köyünde gezimizin ardından outlet turumuz için hareket. Geceleme otelimizde.


5. Gün: AMSTERDAM – İSTANBUL

Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman, uçak saatine bağlı olarak alışveriş ve gezme imkânı. Ardından Havalimanına transfer, Atlas Global Hava Yollarının KK6040 sefer sayılı uçuşu ile 13.20’de İstanbul’a uçuş saat 19.05’de varış ve turumuzun sonu


Fiyata Dahil Olan Hizmetler

FİYATLARIMIZA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ

— Havalimanı vergileri 

— Atlas Global Havayolları ile İstanbul – Amsterdam – İstanbul parkurunda ikram dahil uçak bileti, 

— Seçilen kategori otelde 3 gece oda & kahvaltı bazında konaklama,

— Alan/otel/alan transferleri,

— Türkçe rehberli panoramik Amsterdam şehir turu

— Otel vergileri

— Turist Şehir vergileri

—TURSAB zorunlu mesleki sorumluluk sigortası

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ

— Vize ücreti, servis bedeli (120 EURO),

— Zorunlu sigorta ücreti (10 EURO)

— Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları,

— Yurt dışı çıkış harcı bedeli (15 TL),

— Müze ve ören yerleri girişleri,

—  Şoför tipleri 5 Euro (isteğe bağlı)

Tur Hareket Detayları

Kalkış Yerleri: Atatürk Havalimanı

ÖNEMLİ NOTLAR

***Tur Programımız minimum 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışına 20 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur acenteniz aracılığı ile tarafınıza bildirilecektir.

*** Promosyon ve Erken Rezervasyon kampanyalı turlarımızda misafir tarafından iptal ve değişiklik yapılamaz.

*** Fuar, Kongre, Konser veya özel etkinlik gibi dönemlerde otellerimiz yukarıda belirtilen km.lerden daha fazla, merkeze daha uzak olarak kullanılabilecektir. Böyle bir durum gerçekleşmesi halinde turun hareketinden 15 gün önce tarafınıza bilgi verilecektir.

***Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 48 saat önce acenteniz tarafından bildirilecektir.

***Fuar, kongre, konser,  etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’ lerden fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce acenteniz tarafından bilgi verilecektir.

*** 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.

***Tur programında dahil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.

***Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin  genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine,  girilmesine izin verilmeyen veya her hangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkansız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından İstyatur sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.

***Ekstra turlar, servis aldığımız yerel acente tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamakta veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.

*** Ekstra tur ücretleri lokal acente yetkilisine ödenir.

***Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.

*** Sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için alternatif bilgiler bulunduğu durumda konaklayacağınız otel(ler)i gezi hareketinden 48 saat önce öğrenebilirsiniz.

 

VİZE

***T.C vatandaşları için vize uygulaması vardır. Vize başvurusu için seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport ile acentemizden “Vize İçin Gerekli Evraklar” listesinde belirtilen belgeler ile başvurulması gerekmektedir.

***T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir. 

*** Yeşil pasaport sahipleri için vize uygulaması olmayıp, seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir. ***Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan İstyatur sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir. 

***Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir. 

***18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz

 

İstyatur, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. İstyatur, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır.

Yeşil Pasaport Sahipleri İçin Vize Gerekmemektedir


Bu tur programına katılmak isteyen normal pasaport sahiplerinin , tur tarihlerini kapsayan geçerli Schengen vizeleri bulunmaması halinde aşağıda detayları verilen evrakları hazırlayarak acentemiz kanalı ile vize başvurusu yapmaları gerekmektedir. 

 

TURİSTİK SCHENGEN VİZESİ 


Ortalama İşlem Süresi

Schengen vizesi başvurusu işlemleri , seyahatin gerçekleşeceği döneme bağlı olarak konsolosluğun yoğunluğuna göre ortalama 5 işgünü sürmektedir.


Şahsi Başvuru ve Parmak İzi Uygulaması Hakkında :

*        Son 5 sene içerisinde herhangi bir Schengen Konsolosluğu ‘nda vize işlemleri amacıyla parmak izi uygulamasına tabi tutulmamış başvuru sahiplerinin , evraklar işleme girdikten sonra belli olacak gün ve saatte parmak izi uygulaması amacıyla vize başvuru merkezinde bulunmaları gerekecektir.
( Bu uygulama şahsi başvuru niteliğinde olmayıp, sadece parmak izi alımı için yapılmaktadır )

*        Daha önce herhangi bir ülkeden Schengen vizesi almamış ve ilk kez Schengen vizesi alacak başvuru sahiplerinin , ikamet ettikleri bölgeye bağlı konsolosluğa şahsi başvuru yapmaları gerekmektedir.

 

İşverenlerin Hazırlaması Gereken Evraklar :

*        Sahibi olduğunuz şirketin antetli kağıdına , ilgili konsolosluğa hitaben yazılmış ıslak imzalı ve kaşeli olmak kaydıyla seyahat tarihlerini , seyahat amacını belirten vize başvuru dilekçesi

*        Şirketin faaliyet belgesi ( son 3 ay içinde alınmış ve orijinal olmalı )

*        Vergi levhası fotokopisi

*        Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi

*        İmza sirküleri fotokopisi

*        T.C. kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı önlü arkalı fotokopisi

*        Seyahat başlangıç tarihinden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olan pasaport

*        2 adet , son 3 ay içinde çekilmiş ve daha önce hiçbir vizede kullanılmamış biometrik fotoğraf

*        Vize başvuru formu

*        Başvuru sahibine yada şirkete ait banka hesap dökümü ( bankadan alınmış , ıslak imzalı ve kaşeli olmalıdır. Son 3 aylık hesap hareketlerinin tümünü göstermelidir ve imzalayan banka yetkilisinin imza sürkülerinin fotokopisi alınmalıdır)

*        Başvuru sahibine ait varsa araç ruhsatı , ev yada arsa tapusu fotokopileri

*        Seyahat süresini kapsayan 30.000 Euro teminatlı Seyahat Sigorta Poliçesi

*        Uçak bileti & rezervasyonu görselleri

*        Konaklanacak otele ait rezervasyon onayı & voucher ( konsolosluk otelden telefon ile teyit almaktadır )

*        Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği

 

  

Devlet Memurlarının Hazırlaması Gereken Evraklar :

*        Bağlı bulunduğunuz devlet kurumundan görevinizi , seyahat tarihlerinde izinli olduğunuzu belirten , ilgili konsolosluğa hitaben yazılmış resmi dilekçe

*        Başvuru sahibi tarafından ilgili konsolosluğa hitaben yazılmış ıslak imzalı olmak kaydıyla seyahat tarihleri , seyahat amacı ve vize talebini belirten vize başvuru dilekçesi

*        Görevli kimlik kartı fotokopisi

*        Son 3 aylık maaş bordrosu

*        T.C. kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı önlü arkalı fotokopisi

*        Seyahat başlangıç tarihinden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olan pasaport

*        2 adet , son 3 ay içinde çekilmiş ve daha önce hiçbir vizede kullanılmamış biometrik fotoğraf

*        Vize başvuru formu

*        Başvuru sahibinin şahsına ait banka hesap dökümü ( bankadan alınmış , ıslak imzalı ve kaşeli olmalıdır. Son 3 aylık hesap hareketlerinin tümünü göstermelidir ve imzalayan banka yetkilisinin imza sürkülerinin fotokopisi alınmalıdır)

*        Başvuru sahibine ait varsa araç ruhsatı , ev yada arsa tapusu fotokopileri

*        Seyahat süresini kapsayan 30.000 Euro teminatlı Seyahat Sigorta Poliçesi

*        Uçak bileti & rezervasyonu görselleri

*        Konaklanacak otele ait rezervasyon onayı & voucher ( konsolosluk otelden telefon ile teyit almaktadır )

*        Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği

 

Çalışanların Hazırlaması Gereken Evraklar :

*        Çalışanı olduğunuz şirketin antetli kağıdına , ilgili konsolosluğa hitaben yazılmış ıslak imzalı ve kaşeli olmak kaydıyla çalışanın ismi , görevi , seyahat tarihleri , seyahat amacını belirten vize başvuru dilekçesi

*        Başvuru sahibi tarafından ilgili konsolosluğa hitaben yazılmış ıslak imzalı olmak kaydıyla seyahat tarihleri , seyahat amacı ve vize talebini belirten vize başvuru dilekçesi

*        Çalışılan Şirketin faaliyet belgesi ( son 3 ay içinde alınmış ve orijinal olmalı )

*        Çalışılan şirketin vergi levhası fotokopisi

*        Çalışılan şirketin Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi

*        Çalışılan şirketin İmza sirküleri fotokopisi

*        SGK işe giriş bildirgesi

*        Son 3 aylık maaş bordrosu

*        SGK prim dökümü

*        T.C. kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı önlü arkalı fotokopisi

*        Seyahat başlangıç tarihinden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olan pasaport

*        2 adet , son 3 ay içinde çekilmiş ve daha önce hiçbir vizede kullanılmamış biometrik fotoğraf

*        Vize başvuru formu

*        Başvuru sahibinin şahsına ait banka hesap dökümü ( bankadan alınmış , ıslak imzalı ve kaşeli olmalıdır. Son 3 aylık hesap hareketlerinin tümünü göstermelidir ve imzalayan banka yetkilisinin imza sürkülerinin fotokopisi alınmalıdır)

*        Başvuru sahibine ait varsa araç ruhsatı , ev yada arsa tapusu fotokopileri

*        Seyahat süresini kapsayan 30.000 Euro teminatlı Seyahat Sigorta Poliçesi

*        Uçak bileti & rezervasyonu görselleri

*        Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği

*        Konaklanacak otele ait rezervasyon onayı & voucher ( konsolosluk otelden telefon ile teyit almaktadır )

 

 

Emeklilerin Hazırlaması Gereken Evraklar :

*        Başvuru sahibi tarafından ilgili konsolosluğa hitaben yazılmış ıslak imzalı olmak kaydıyla seyahat tarihleri , seyahat amacı ve vize talebini belirten vize başvuru dilekçesi

*        Emekli olduğunuz banka yada kurumdan alınmış maaş dökümü

*        T.C. kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı önlü arkalı fotokopisi

*        Seyahat başlangıç tarihinden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olan pasaport

*        2 adet , son 3 ay içinde çekilmiş ve daha önce hiçbir vizede kullanılmamış biometrik fotoğraf

*        Vize başvuru formu

*        Başvuru sahibinin şahsına ait banka hesap dökümü ( bankadan alınmış , ıslak imzalı ve kaşeli olmalıdır. Son 3 aylık hesap hareketlerinin tümünü göstermelidir ve imzalayan banka yetkilisinin imza sürkülerinin fotokopisi alınmalıdır)

*        Başvuru sahibine ait varsa araç ruhsatı , ev yada arsa tapusu fotokopileri

*        Seyahat süresini kapsayan 30.000 Euro teminatlı Seyahat Sigorta Poliçesi

*        Uçak bileti & rezervasyonu görselleri

*        Konaklanacak otele ait rezervasyon onayı & voucher ( konsolosluk otelden telefon ile teyit almaktadır )

*        Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği

 

Öğrencilerin Hazırlaması Gereken Evraklar :

*        18 yaşından küçük tüm başvuru sahipleri için ebeveynlerinin noterden aldıkları muvaffakatname yazısı

*        Başvuru sahibi tarafından ( başvuru sahibi 18 yaşından küçükse sponspor ebeveyni tarafından ) ilgili konsolosluğa hitaben yazılmış ıslak imzalı olmak kaydıyla seyahat tarihleri , seyahat amacı ve vize talebini belirten vize başvuru dilekçesi

*        Okuldan alınan öğrenci belgesi

*        T.C. kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı önlü arkalı fotokopisi

*        Seyahat başlangıç tarihinden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olan pasaport

*        2 adet , son 3 ay içinde çekilmiş ve daha önce hiçbir vizede kullanılmamış biometrik fotoğraf

*        Vize başvuru formu

*        Başvuru sahibinin şahsına ait ( başvuru sahibi 18 yaşından küçük ise sponsor ebeveynin ) banka hesap dökümü ( bankadan alınmış , ıslak imzalı ve kaşeli olmalıdır. Son 3 aylık hesap hareketlerinin tümünü göstermelidir ve imzalayan banka yetkilisinin imza sürkülerinin fotokopisi alınmalıdır)

*        Başvuru sahibine ait varsa araç ruhsatı , ev yada arsa tapusu fotokopileri

*        Seyahat süresini kapsayan 30.000 Euro teminatlı Seyahat Sigorta Poliçesi

*        Uçak bileti & rezervasyonu görselleri

*        Konaklanacak otele ait rezervasyon onayı & voucher ( konsolosluk otelden telefon ile teyit almaktadır )

*        Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği

 

Avukatların Hazırlaması Gereken Evraklar :

*        Bağlı bulunulan barodan alınan , seyahat tarihlerini ve amacını belirtir ıslak imzalı ve kaşeli vize başvuru dilekçesi

*        Barodan alınan kayıt belgesi

*        Başvuru sahibi tarafından ilgili konsolosluğa hitaben yazılmış ıslak imzalı olmak kaydıyla seyahat tarihleri , seyahat amacı ve vize talebini belirten vize başvuru dilekçesi

*        Vergi levhası fotokopisi

*        Eğer hukuk bürosunda çalışan iseniz ; SGK işe giriş bildirgesi ve son 3 aylık maaş bordroları

*        T.C. kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı önlü arkalı fotokopisi

*        Seyahat başlangıç tarihinden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olan pasaport

*        2 adet , son 3 ay içinde çekilmiş ve daha önce hiçbir vizede kullanılmamış biometrik fotoğraf

*        Vize başvuru formu

*        Başvuru sahibinin şahsına ait banka hesap dökümü ( bankadan alınmış , ıslak imzalı ve kaşeli olmalıdır. Son 3 aylık hesap hareketlerinin tümünü göstermelidir ve imzalayan banka yetkilisinin imza sürkülerinin fotokopisi alınmalıdır)

*        Başvuru sahibine ait varsa araç ruhsatı , ev yada arsa tapusu fotokopileri

*        Seyahat süresini kapsayan 30.000 Euro teminatlı Seyahat Sigorta Poliçesi

*        Uçak bileti & rezervasyonu görselleri

*        Konaklanacak otele ait rezervasyon onayı & voucher ( konsolosluk otelden telefon ile teyit almaktadır )

*        Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği

 

 

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Belge No : A-9295
Copyright © 2016 İstya Tur ve Turizm Ticareti Ltd. Şti. / Tüm hakları saklıdır.
İstyatur.com’da yayınlanan tüm fiyatlar ilgili üründe kontenjan olması durumunda ve belirli dönemlerde geçerlidir. Fiyat ve bilgi yanlışlıklarından İstyatur sorumlu tutulamaz.